Webbsändningar

En lång dag är snart över.

Upp tidigt, bil till Karlstad och möte med leverantör i flera timmar. Efter det fortsatt bilfärd till Sälen. Jobbigt, ja. Är det synd om mig, nä.

Imorgon kommer resten av gänget från jobbet upp och på fredag konfererar vi. Hoppas hinna med något åk i backen också.

I måndags var som sagt var sista dagen för övergångar. Kommer ihåg förra året då vi på sista dagens sista timmar gjorde klart med Johan Anderson, en på många sätt spektakulär värvning och väldigt överraskande för de flesta.

I år var det inga större sensationer, Caperiotäby får hem lite folk och Pixbo tar bland annat in Delborn. En man som kommer att bidra med rutin men framförallt tyngd i anfallet.

Idag har vi i Warberg gått ut med att vi kommer att webbsända våra hemmamatcher. Känns riktigt spännande. Vi har idag en tv-produktion med tre kameror för att kunna visa upp spel och målsituationer på vår storbildsskärm och det gör att vi tror att vi skall kunna bjuda tittarna på en bra produkt även på nätet. Att vi tar in Magnus Augutsson som expertkommentator känn helrätt. Magnus har stor erfarenhet av att vara expertkommentator och är väldigt uppskattad som det också. Riktigt kul skall det bli.

/jk