Conny sätter press på Warberg

Såg det mesta av TV-matchen mellan Falun och Storvreta. Storvreta har verkligen hittat flytet och med spelare som Kohonen och Stenberg i laget kommer de att bli livsfarliga i slutspelet denna säsongen också, var så säkra.

Conny sätter press på Warberg efter segern borta mot Dalen och säger att vi är stora favoriter. Är det månne för att få bort pressen från AIK. För AIK:are är han väl fortfarande 😉 

Roade mig med att kolla betygen på Magget efter vår match och Storvretas match. Vi vinner i seriefinalen och håller nollan. Vi har ett snittbetyg på 2,72 (efter att Sjögrens betyg justerats till en 5:a), Storvreta snittade 3,30 i TV-matchen mot Falun. Eller kanske Balrogs snittt på 2,75 senast mot Helsingborg. Kanske gjorde Balrog en bättre match mot Helsingborg än vi gjorde mot Dalen. Vad vet jag.

2= godkänd
3=bra

 Vi gjorde inte ens en bra match, skit också.

På tal om finalen. Ni har säkert sett en del handboll från Malmö Arena. En grym arena där publiken kommer riktigt nära även om det är en stor arena. Har varit där nere två gånger, en gång på konsert och en gång på hockeymatch. Kommer bli grymt inspirerande för de fyra lagen som kommer att få spela final där den 16 april. 

På tisdag 17.00 är det dags för en ny innebandysajt. www.innebandysajten.se

Riktigt kul för oss innebandynördar att ha mer att läsa. Den stora utmaningen ligger väl att försöka nå ut till den lite bredare publiken. De som inte redan har koll på allt och är insatta. 

En av anledningarna till att jag skriver lite inför varje omgång på Warbergs sida är just att försöka nå ut till en annan typ av läsare. De som kanske går in på vår sajt och kollar men inte så mycket mer. Jag får för mig att rätt många av de som går på våra matcher inte ens vet att det finns en sajt som heter innebandymagazinet.

/jk