Vent
– bästa frukosten! Ligger i Molinar och passar perfekt när man kör en PW.

Izizi Nunnak
ligger mellan Portixol och Molinar. Tar normalt inte emot barn under 16 år av någon anledning. Här käkar vi lunch eller tidig middag om vi varit och cyklat. Sjukt trevligt och serverar grym seabass eller grym kycklingsallad.
www.facebook.com/izizinunnak/

Seamill
– ligger vid stora stranden i stan. Vi kallar det greken då den är blå och vit samt ligger vid väderkvarnen. Deras calamares är grymma. God Cava sangria. Gillar när de kyler glasen innan man serveras rosévinet 😊 Här sitter man utomhus.
www.facebook.com/SeaMill.Mallorca

Restaurante Bugambilia
– Ligger på den lilla stranden Ca´s Catala i Illetas, ”Dansken” kallad via våra vänner som har boende i Illetas. Boka bord på terrassen så sitter ni näst intill i/vid vattnet. Enkel men välsmakande mat. Seabass var toppen god, likaså deras sallad.
www.facebook.com/Restaurante-bugambilia

Mhares Seaclub
– boka bord och ät deras galet goda Pan com Tomate crystal och deras paella med hummer! Suverän service i restaurangen!
www.mharesseaclub.com

Bar Esperanza
– Vid besök på Es Trenc brukar vi välja denna restaurang. Ligger inte så charmigt men har härlig atmosfär och riktigt vällagad mat. Känslan är att den drivs av tyskar och det är idetta fallet inget negativt 😊 Även här – boka bord, det är ett poppis ställe!
www.facebook.com/baresperanzasescovetes/

PuroBeach Palma
www.purobeach.com
Här har vi varit i många år. De senaste två säsongerna har det blivit ett lyft och både service och mat är kanon. Lyxigast är såklart att ha solsängar men oftast är det bara långlunch vi brukar ta.