Tillbaka i verkligheten

Shit, ett par dagar går snabbt när man är iväg. Har varit i väg sedan i onsdags med jobbet. Första dagen hade vi långmöte med en av våra stora leverantörer och sedan efter det upp till Sälen. Övriga gänget kom på plats torsdag kväll och på fredagen var det jobb 08.00. Vi har gått igenom en del förändringar där vi skall ändra på arbetssätt som jag trorkommer att bli riktigt bra. Vi hann såklart med en del skidor också. Ja, After-Ski och middagar också. Måste säga att skidresor är ett riktigt kul sätt att åka iväg på med jobbet. En aktivitet så att man får röra på sig, man får frisk luft samtidigt som man hinner träffas och prata i liftar och allt vad det kan vara. Sedan är det naturligtvis så att det där kalla smakar ännu bättre efter någon timmas skidåkning. Nu är det ju inte alla som har en lika snäll chef som jag 😉

Tanken var att jag skulle varit uppe i Stockholm på stormötet i onsdags men tyvärr krockade det med arbete denna gången. Inte mycket att göra åt. Har inte sett eller läst så mycket om helgens Finnkamp heller. Adam Brobakken från oss verkar dock gjort en riktigt bra debut vilket glädjer mig mycket. Adam har gått från klarhet till klarhet och riktigt kul att han blev belönad med en landslagsplats. Lite synd dock att Warberg till slut bara hade med en man i landslaget. Hoppas på fler nästa gång.

Ganska märkligt att en helgs uppehåll kan kännas som flera veckor. Första är det två matcher i veckan hela januari och sedan håller man upp en helg och man tycker det var evigheter sedan det var match. Till helgen är det dock hemmamatch igen när en av årets största positiva överraskningar kommer på besök, nämligen Linköping. Just nu på en åttonde plats.

När vi nu går in på sista rycket av seriespelet är det snart helt ok att börja spekulera om kvartsfinalmotståndare hej vilt också. Vilka lag kommer att komma topp 4, vilket eller vilka lag tar de sista slutspelsplatserna och vilka två lag åker ur. Spännande.

Vi håller på att börja förbereda för webbsändningen som vi kommer att ha på söndag. Vi gjorde en egen match som sändas via Svenska Spel för två år sedan. Nu blir det en helt egen produktion så det blir en del att tänka på såklart. Hoppas på mycket folk i Sparbankshallen och på webben också förståss.

/jk