Äntligen måndag

 Ja, visst kan det kännas märkligt. Men, mina helger är inte att leka med, helt klart. Nu blev det visserligen ovanligt lugnt just på lördagen eftersom ungarnas simning denna dag var inställd på grund av simtävlingar. Nu var det bara en fotbollsträning som skulle fixas förutom biobesök för den äldsta med några klasskompisar.

 Söndagen däremot. Uppstigning strax efter sju precis som vanligt. Frukost ombyte och så iväg till Sparbanken Wictory Center där vi tränar våra yngsta killar 09.00. Efter det hem och käka tidig lunch, tillbaka för träning med F02 13.00. Rusa hem, duscha och byta om för att vara på plats i Sparbankshallen så fort som möjligt.

Denna eftermiddag hade vi premiär för våra webbsändningar som jag skulle kommentera tillsammans med Magnus Augustsson. Tanken var att vi skulle snackat ihop oss en lite stund innan men oj vad tiden gick fort. 15.45 var det tänkt att sändningen skulle börja. Naturligtvis lite teknikstrul den första gången när nätet försvann. Några minuter in i matchen var dock allt uppe och igång. Exakt hur det gick får jag kanske vänta någon dag med att säga något om. Förhoppningsvis ligger matchen uppe under tisdagen och då får man väl höra hur det låter.

 De som har hört av sig har i alla fall varit snälla vilket väl tyder på att det gick att titta på i alla fall. Vi vann matchen utan att förta oss och det klart att det hade varit lättare att kommentera om vi hade spelat mot AIK och man hade haft koll på alla i motståndarlaget också. Linköping gjorde det dock bra och skall ha all heder av sin insats. Hade de varit lite kyligare i den andra perioden där de hade ett antal chanser kunde matchen kanske slutat på ett annat sätt.

 Direkt efter matchen var det ner och göra lite intervjuer tillsammans med Niclas Wilhelmsson i pressrummet  för att sedan rusa vidare och gå på kalas för systerns dotter som redan hunnit med att bli 14 år.

 Hem vid 21-tiden, få ungarna i säng och sedan klippa ihop intervjuerna, skriva om matchen, lägga upp statistik från matchen, lite nya bilder på hemsidan. En dag helt i innebandyns tecken skulle man lätt kunna säga. Klagar inte, bara konstaterar. Behöver tack och lov inte så mycket sömn.

 Veckorna brukar som sagt vara lite lugnare även om jag upptäckte att det visst var möten både måndag, tisdag och onsdag kväll denna veckan.

 Skall bli riktigt skönt att åka till Spanien på lördag 😉