Klart man håller på Jessica

Veckorna rusar iväg fort även om just själva veckorna ibland känns mindre intensiva än just helgerna mellan arbetsdagarna. Nu är det fredagskväll och man tar sats inför ännu en hektiskt helg. Började helgen med att ta en sväng upp till Sparbanken Wictory Center där Ringhals Power Play Cup spelades, en småplansturnering med tre man på plan. På Exel-planen var det mörker och UV-lampor som gällde till hög musik och discodunk. Ungarna kom i diverse kreationer och verkade tycka det var riktigt kul i alla fall.

Efter det och lite mat var det som vanligt dags för lite slötittande framför TV’n och Let’s Dance. Om ni tittar på bilden nedan så förstår ni kanske vem som vi röstade på i  min familj i duellen.

Dagen började som de flesta fredagar, eller rättare som man försöker att de flesta fredagar skall börja. Med lite frukostinnebandy. Vi har kört ett par veckor och det kommer fortfarande nytt folk varje gång. Vi är cirka 30 tappra som spelar 07.00 och kör trekvart, snabbt ombyte för att sedan käka gemensam frukost innan vi åker vidare till våra jobb. Riktigt trevligt och kan starkt rekommenderas för er som har möjlighet. 

Full omgång i SSL som inleddes på fredagskvällen när Sirius gjorde vad de skulle och tog tre poäng borta mot Mora och klev upp på den sista slutspelsplatsen igen. Det kommer att bli jämnt värre där och garanterat inte avgöras förrän den sista omgången. Tror även att striden kring topp-4 och vilket lag som kommer att åka ut inte kommer att avgöras förrän den sista omgången.

Sprang på Svensson uppe i hallen när jag var där och kollade. Han tyckte det hade varit en lagom ”gnällig” träning i torsdags. Precis som det skall vara när det är hård konkurrens om platserna. Däremot var han inte helt nöjd med Bagarns domarinsats på träningen. Undrar om det är någon som skulle få godkänt som domare på en sådan träning…

Pratade med Magnus Augustsson under eftermiddagen. Han verkar riktigt taggad inför söndagens match och webbsändning och kommer nog att prata på ordentligt. Missa inte det om ni inte har möjlighet att vara på plats i Sparbankshallen.

/jk