På besök i Halmstad Arena

Mitt i veckan och en intensiv start, minst sagt. Måndag, jobb som vanligt hem  lite före fem för att hinna med dotterns simning. Direkt efter det var det möte i Sparbanken Wictory Center och inte klar där förrän vid tio-tiden.

Tisdag, jobb och gå lite tidigare för möte nere på Kusthotellet där man blivit uttagen till en referensgrupp för att diskutera vissa delar av utveckling och framtid för Varbergs Kommun och dess bolag. Intressant och ett väldigt bra initiativ måste jag säga. Samla ihop lite blandat med folk och lyssna av vad medborgarna tycker, tänker och vill. Jag pratade på ganska bra om man får säga det själv och såg min chans till att få ut mina åsikter.

Onsdag, jobb som vanligt och gå lite tidigare för resa ner till Halmstad och Halmstad Arena. Warberg spelar mot Helsingborg nere i Halmstad Arena söndagen den 6 mars och vi var ett par stycken som var på besök för att bekanta oss med arenan och titta hur det såg ut. En ny, oerhört modern och fräsch arena som det kommer att bli riktigt trevligt att spela i. I hallen ligger ”TV-mattan” vilken är densamma som vi har i vår träningsanläggning. Samma matta som förövrigt våra motståndare Helsingborg numera har i Idrottens Hus i Helsingborg också.

Två etage där alla ser utmärkt och möjligheten till god stämning är perfekt. En tajt arena där alla sitter nära planen. Arenan tar 3800 personer vid idrottsevenemang. Vi hoppas såklart på riktigt mycket folk och att både våra trogna Warbergssupporters, nyfikna Halmstadbor och engagerade Helsingborgare kommer för att titta på matchen. Kändismatch i pauserna där ett helt koppel med kändisar redan är klara och där såklart Helsingborgs Henrik Larsson sticker ut. Men även Pär Zetterberg, Niclas Alexandersson och Thomas Pettersson skall bli kul att se.

På vägen ner till Halmstad stannade vi till på tryckeriet och hämtade en låda med det senaste numret av LineUp som kommer att delas ut på de vanliga ställena i Varberg under veckan. Massor av kul läsning och massvis med bilder från våra matcher, turneringar och andra evenemang och VIP-träffar. Är ni nyfikna på vår tidning går det alldeles utmärkt att titta och bläddra i de tidigare numren denna säsongen. Nummer tre på gång att länkas upp också.

Våra herrarna laddar och förbereder sig för fullt för ett tufft möte borta mot Falun på lördag. Falun som haft lite turbulens den senaste tiden där bland annat tränarna ställt sina platser till förfogande efter tre raka förluster. Jag hoppas såklart att deras eventuella vändning inte kommer på just lördag då vi gästar Falun.

/jk