WICen helg

Rent sportsligt har det varit en tung helg.
Den började i fredags när vårt svenska landslag skulle ta ett stort steg mot EM genom att besegra Ungern borta. Ungern ville dock annat och kunde vinna med 2-1 efter segermålet i slutminuterna. Sverige skapade dock chanser så det borde räckt till seger. Nu blev inte så fallet så det blir till att kämpa vidare. Hoppas såklart att Sverige skall kvalificera sig för EM nästa sommar och kommer väl då vara en av flera tusen som är sugna på att åka och kolla då.

Eländet fortsatte i lördags när Varbergs BoIS åkte upp till Göteborg för bortamatch mot Örgryte i fotbollens division 1. Två snabba mål i inledningen blev en för tung start och BoIS förlorade till slut med 4-1. BoIS behåller i alla fall serieledningen och har fortfarande allt i egna händer även om Sylvia från Norrköping som skuggar en poäng efter har fått upp ångan riktigt rejält. Hoppas att omgivningen snackar lite mindre om Superettan och alla derby de hoppas på där (mot Falkenberg och Halmstad) och tar det klassiska en match i taget. Sju matcher och 21 poäng kvar att spela om.

På söndagseftermiddagen var det så dags för våra herrar att träningsspela mot Pixbo Wallenstam,. Även om det bara är träningsmatcher så vill man såklart inte helst förlora mot Pixbo. Särskilt inte med 1-9. Visst, vi hade en juniorfemma och fortfarande en lååång sjuk- och skadelista. Men, tyvärr hör det ju till idrotten också allt för ofta. Vi får i alla fall glädjas åt att Joakim Andersson var tillbaka och han spelade i två perioder. Nästa helg är det Mullsjö som kommer på besök och man kan ju alltid hoppas att någon till är tillgänglig för spel.

När vi ändå är inne på sport i helgen kan meddelas att dottern spelade två matcher i lördags när man spenderade ett antal timmar på Norvalla IP. Första matchen tjurade hon ihop totalt och den andra matchen förlorade de med 0-4. Skithelg var det.

Skönt med måndag imorgon och ny vecka.

1 svara

Kommentering är stängd.