Tiden går fort…

Har någon slags ambition att skriva typ två, kanske tre gånger i veckan samtidigt som det blir när lusten och inspirationen faller på. Men tiden fort och det är mycket som skall klämmas in i schemat. Sedan skall man ju Twittra och Facebooka och allt vad det är. Just det, jobba också. Visste att det var något mer.

– – – – – – –

Har tänkt på det där med både Twitter och Facebook en del. Nuförtiden är det ju i var och varannat TV-program så att man skall skicka in kommentarer och tycka till. Skriva hashtag hit och dit direkt till studion. Tänker på den generationen som är äldre än mig, ja för den generationen som är som mig eller yngre också för den delen. Shit vad det måste vara komplicerat när man inte ens fattar vad det är de pratar om. Och måste man skaffa ett Twitter-kontot för att tycka till eller rösta på allt.

– – – – – – –

På innebandyfronten närmar vi oss seriepremiären med stormsteg. Tänka att på tisdag i nästa vecka inleds seriespelet när Pixbo Wallenstam skall ner till Helsingborg. Då spelar det ingen roll om man vunnit eller förlorat allt på försäsongen. Det är då man börjar spela om de viktiga, riktiga poängen. För oss i Warberg har väl försäsongen varit lite sådär, minst sagt. Lite mer frånvaro än vad man önskar såklart. På onsdag nästa vecka är det seriepremiär även för oss. Oavsett vilka som finns tillgängliga. Det ända som räknas då är de tre poängen som står på spel. Misstänker att Linköping är precis lika sugna som oss på att få en bra start på årets seriespel.

– – – – – – –

Det är höst ute och var och varannan dag blåser det så in i bara den. Skitväder tycker de flesta av oss när vi tittar ut eller måste gå ut. Det gäller verkligen inte för alla i Varberg. Surfarna har sin högtid nu och det är en fröjd att åka och kolla hur det ser ut på vattnet en dag när det är riktigt skitväder. Vindsurfare, Kitare och inte minst vågsurfare. Just vågsurfingen tycker jag är lite extra cool faktiskt. Man tror att man kanske måste vara på Hawaii eller något sådant ställe för att vågsurfa, men icke. Kortet nedan är taget på Kåsa som är den lilla stranden precis vid Kusthotellet. Verkligen hur häftigt som helst.


Detta och andra utmärkta kort av Jonas Söderberg går att hitta här

– – – – – – –

På resfronten har jag det ganska lugnt just nu. Nästan lite för lugnt. Brukar ju ha några resor att se fram emot hela tiden. Nu är det ingenting förrän det är dags för julfirandet. Detta året bär det återigen av till SkiLodgen i Sälen. Har lyxat till det lite extra med att bokat först en kortvecka följt av en hel vecka. Märktes inte minst när man bokade liftkortet för 12 skiddagar. En hel del kompisar skall också upp. Tre olika familjer samtidigt som oss på kortveckan före jul och några andra kompisar över julen. Kommer att bli kanon.

– – – – – – – –

Ett lite Iphone tips tänkte jag kunde vara på sin plats. Läste idag om en en App som verkade bra. Tog hem den och blev riktigt glad. Fyllde ett behov som jag har haft. En kalender-app med en bättre översikt en den inbyggda. Synkar med min kalender i outlook. Här kommer en liten skärmdump på min vecka så ser ni hur den ser ut.

Sök på Mical i AppStore.

/JK

1 svara

Kommentering är stängd.