Jag mår dåligt…

Så är då serien igång. Äntligen. Efter nästan fem månader försäsong. Undrar hur många sporter som har det så. Funderar ibland på de stora fotbollsligorna och deras försäsonger. De verkar sätta igång i juli. Åker på någon turné till Asien eller USA. Spelar några uppvisningsmatcher och sedan kommer de hem och så sätter ligan igång två veckor senare. Det klart att de har en försäsong som är längre än två veckor och eftersom de håller på maj ut så är det ju i de flesta fallen så att det bara finns två månader mellan säsongen slutar och börjar. Men ändå. Dessutom verkar de ju tjäna rätt bra pengar också… 😉

Vi spelade alltså borta mot Linköping i premiären. Man stod som vanligt klistrad framför datorn och tryckte sönder F5. Alltså, hur kan man stå klistrad och titta på ett matchprotokoll. Fattar det inte. För att inte tala om hur nervöst det är. Dessutom, jag vet att jag inte är ensam.

Även om man såklart helst vill vinna varje match man spelar är jag rätt nöjd med att vi fick med oss en poäng hem. Kimmo ut tidigt i första perioden och Emanuelsson som fick kliva av tidigt i den andra. Inte riktigt vad vi behöver.

På söndag är det dags för hemmapremiären och precis som vanligt vår första hemmamatch för säsongen skall vi visa upp vår ungdomsverksamhet i paus nummer 1. Fatta att vi i år kommer att passera 800 medlemmar och över 40 lag. Det kunde man inte tro en novemberdag för 26 år sedan.

På söndag är det även dags för vår första webbsändning. Vi började sända egna matcher i våras så fort vi kunde och det inte krockade med TV4 eller Svenska Spels sändningar. Ambitionen i år är att sända varje match som vi får sända. Precis som förra säsongen kommer det att kosta 39 kr. Kommer att ha en ny expertkommentator på många av matcherna i år. Mathias ”Bult” Larsson. Blir spännande att se om han pratar på lika mycket när han tittar på innebandy som när han spelar.

Detta inläggets Iphonetips handlar om en klassisk App som säkert de flesta känner till. Faktum är ju dessutom att man inte ens behöver att ha en Iphone eftersom denna tjänsten fungerar lika bra utan telefon också. Det handlar om Dropbox. Gratis för konton upp till 2 Gb. Brukar alltid lägga upp de vanligaste sakerna som jag vet att jag kan behöva där. Då kommer jag åt de var jag än är så länge jag har tillgång till en dator. Eller i min telefon eller iPad. Jag lägger alltid mina vouchers och bokningsbekräftelser där när jag skall ut och resa. Då vet jag att jag alltid har med dem.

www.dropbox.com