Sitter och tjurar

Usch och fy vad det är tråkigt att förlora. Det spelar liksom ingen roll att man inte sett matchen och bara fått följa den via LIVE-match. Det är skittråkigt att förlora ändå. Har inte hört så mycket om matchen än. Men, förstod på Bagarn att vi hade mycket avslut, de hade en målvakt som gjorde det riktigt bra och att de straffade oss hårt i spelvändningarna. Vi får väl försöka glädja oss i att Svensson och Kimmo fick lite speltid. Att det är en och en halv vecka till nästa match och att vi har en del att jobba med på träningarna fram till Storvreta hemma den 12 oktober. Ett Storvreta som tuffar på.

– – – –

Har varit mer eller mindre hela dagen uppe i Sparbanken Wictory Center och varit i kiosken. Ett av mina lag, P06 bemannar kiosken denna helgen. Såg i alla fall IBF Herrarna vann deras seriepremiär. Bra där. Efter matchen hade ventilationen i hallen lagt av och brandlarmet gick. Brandkårsutryckning blev en följd av det och ett par tusen kronor fattigare. Skit det med.

– – – –

Imorgon blir det en lång sväng upp till hallen igen och efter lite träningar avslutas dagen med damernas hemmapremiär. Hoppas att det blir vinst där i alla fall.

– – – –

Just nu bakas det, görs fina etiketter och fixas och donas här hemma inför Påskbergsskolans skördefest som är på söndag. Brukar vara en poppis tillställning där alla föräldrar och mor- och farföräldrar går och köper varandras kakor till förmån för klasskassorna.

 

/jk