Härligt att vara igång.

Seriepremiär herrar, check
Hemmapremiär herrar, check
Första webbsändningen gjord, check
F02 igång och tränar, check
P06 igång och tränar, check
Seriepremiär damer, check

Ja, nu kan man inte annat än säga att innebandyn är i gång på allvar. Helgerna blir ganska uppbokade men när poängen trillar in som i söndags är det ganska trevligt. Att se den oerhörda glädjen hos killar som är fem år gamla är rätt kul det med.

– – –

Kan verkligen rekommendera ett besök uppe i Sparbanken Wictory Center en söndag förmiddag om ni är ute och promenerar eller söndagskör. På de två första planerna är det matcher med killar och tjejer i alla åldrar och på den tredje planen är det träning från 08.30 och framåt. Killar och tjejer, fyra år och uppåt.

– – –

Härligt att killarna kunde fixa tre poäng i söndagens match hemma mot Mullsjö. Det klart att det blir lite tuffare att bjuda på något fantastiskt skönspel med en massa folk borta. Ändå starkt att tappa en ledning och kunna komma tillbaka och till slut ändå ta en stabil trepoängare.

– – –

Linus Henriksson toppar den interna poängligan på sju poäng på två matcher, 4 mål och 3 assist. Imponerande. Jim Canerstam har gjort fyra poäng. Också riktigt bra på två matcher. På fyra poäng delar han den 15:e platsen i SSL’s poängliga med 11 andra. Vad är det som händer. Ikväll gjorde Alexander Carlström ÅTTA poäng när Falun vann borta mot Sirius med 8-2.

– – –

Har nästan klart med nästa resa. Ja, eller kanske tre till och med. Alla efter nyår och innan sommaren. En av resorna till Barcelona som kräver minst ett besök per år. En självklar favorit.

– – –

App-tipset denna vecka är en tjänst som jag har riktigt mycket användning för. Det finns säkert många liknande men den jag använder och tycker är riktigt bra heter DataInherit. Den håller ordning på alla mina lösenord och koder. Det som jag dessutom tycker är smidigt är att man även har en sajt man kan gå in på och hålla ordning på dem också. Lite smidigare när man skall skriva en massa. 50 olika poster kan man lägga upp fritt. Sedan kostar det några dollar. Jag vet eftersom de femtio fria inte räckte…

 

www.datainherit.com