Publicitet

Visst är det märkligt. Men bara för att man förlorar en match mot Tyresö Trollbäcken så skrivs det i DN, HD, GP och allt vad som dök upp i min sökning på Warberg. Att det blir TT text bara för att vi var favoriter och förlorade.

All publicitet är bra publicitet. Eller inte.

Hade mycket hellre sluppit läsa om oss på diverse sajter som nu blev fallet bara för att vi förlorade. Lite imponerad över genomslagskraften ändå. Vi måste ju onekligen gjort det rätt bra genom åren om vi blir omnämnda i DN för att vi förlorar och väldigt sällan när vi vinner.

– – – – –

Mina fötter är ömma och mina knän värker. Blev kanske några timmar mer än vad jag tänkt mig på betonggolven uppe i Sparbanken Wictory Center i helgen. Man är inte van.

– – – – –

Vi gjorde om lite på warbergic.se förra veckan där vi bland annat lyfte fram de senaste inläggen från bloggar med Warbergsanknytning. Besökstalet tog ett rejält kliv uppåt för min del och säkert för en del av de andra bloggarna med.

– – – – –

Storvreta är nere i Tjeckien nu för första upplagan av Champions cup, eller Europacupen som den hetat innan. Den är omgjord även om jag inte är riktigt kommer ihåg vad skillnaden mot förr är.

Apropå Champions Cup. IBK Dalen skall vara värd för arrangemanget nästa år när den skall avgöras i Sverige. Som tack för det får de en plats i herr- och en i plats damturneringen. Inte dåligt att ett herrlag som har två semifinalplatser varav den senaste var 2005 när de förlorade mot oss i Warberg (den andra var 2003 då de också förlorade mot oss) får chansen att bli bäst i Europa. Nu går ju Dalen som tåget och kommer väl vara med och fajtas på slutet om medaljerna. Det är alltså ett väldigt bra lag. Men, mästarnas cup skulle ju faktiskt kunna vara för just, Mästarna. För Dalens damer är det kanske än mer osannolikt att ett lag som gjort ETT slutspel får chansen att spela Champions Cup. Trodde faktiskt att det var IKSU som skulle få den platsen om Umeå skulle arrangera. Nu förstår jag dilemmat och en arrangör utan medverkan är ju ingen höjdare heller för intresset så det är inte en helt enkel ekvation. Dalen som skall arrangera hade i alla fall en kommun som stod bakom dem vilket var en förutsättning för att de skulle få det. Det är inte alla föreningar som har en kommun bakom sig på det viset…

Men, jag kanske bara är bitter för att inte vi skall arrangera eller rättare sagt att vi inte kvalificerade oss. Vi var ju trots allt ganska nära.

 

/jk