Många väntar på info…

Märker på statistiken på Bloggen att det är många som är inne och läser. Misstänker väl att en och annan är inne för att läsa och se om det står något mer om Patrik Andersson och hans flytt tillbaka till Stockholm.

Tyvärr kommer jag inte skriva något om det. Än. Det kommer säkert komma men tror för min egen skull att det är bäst att det får lägga sig lite först.

Förövrigt ser man fram emot helgens träningsmatcher. Vet att det är lite väl mycket sjukdomar och skador i laget just nu men det innebär också att många andra får chansen på ett bra sätt. Hoppas att många hittar upp till Sparbanken Wictory Center för att titta på matcherna.

Har varit ute och rest en sväng igen. Franska Riverieran två nätter var det förra helgen. Agerade lite chaufför när min fru var nere på lite jobb. Så värst betungade var det inte, även om det besöktes ett antal platser för lite möten. Cannes en natt och Saint Tropez en natt, två riktigt trevliga hotell och två utsökta middagar. I riktigt fint väder. Underbart.

Denna gången lät vi TripAdvisor guida oss till bägge restaurangbesöken. TripAdvisor är grymt och gör att man kan upptäcka saker man kanske inte sett annars.

Idag är det exakt en månad kvar till vår hemmapremiär. Rätt mycket som skall fixas tills dess. Vi kommer förresten köra Webb-TV från våra hemmamatcher i år också är det tänkt. Förhoppningsvis alla matcher som inte TV4 eller Svenska Spel sänder.