Dags att tagga upp

Nu var det bra länge sedan det kom ett inlägg. Men, man är i gott sällskap när det gäller att ligga lågt med skrivandet. Lovar dock bättring och när nu säsongen går in i ett nytt skede med inneträningar, träningsmatcher och en mängd förberedelser på alla sätt och vis. En mycket hektiskt tid med andra ord.

– – –

I det senaste inlägget var man väl minst sagt lite bitter efter finalförlusten. Det har man börjat skaka av sig nu och försöker blicka framåt.

– – –

Har varit ute och rest en del i sommar. Åkte dagen efter skolavslutningen på en riktig lyxresa till Florida i två och en halv vecka. Först fyra nätter i Miami Beach, ett stenkast från Ocean Drive. Efter det var det en fyranätterkryssning till bland annat Bahamas. Efter det var det dags för bil och upptäcka ett antal ställen till. Ner till The Keys med två olika stopp och sedan avslutade vi i Fort Myers Beach som ligger på västkusten i Florida. Däremellan hann vi se en massa saker. Riktigt trevligt. Framförallt kryssningen var jag grymt nöjd över. Kanske mest för jag inte riktigt visste vad jag skulle förvänta mig.

– – –

Två olika vändor ner till Båstad har det också blivit. En dag på damveckan och en dag på herrveckan. Bra kunder och leverantörer man har på jobbet måste jag säga 😉

– – –

I förra veckan hade vi inbrott hemma i huset. Verkligen inget vidare. Alla fyra i familjen låg och sov på övervåningen och två gäster i källaren när tjuvarna bröt upp ett fönster och gjorde rent hus på entréplan. Många samtal med försäkringsbolag och polis har det blivit. För att inte tala om att leta kvitton. Har uppgraderat larmet hemma efter det också. Tips till alla som har larm hemma. Larma med skalskydd på natten när ni sover och tro inte att ventilationsläget på era fönster är säkert. Tips till er som inte har larm. Skaffa ett.

– – –

Igår drog killarna igång på allvar. Visserligen har de tränat på ganska länge men precis som vanligt innebär juli egenträning. Redan nästa torsdag sätter träningsmatcherna igång.

/jk