Äntligen dags för slutspel

Sista veckan av seriespel avklarad och nu blickar vi framåt mot ett spännande och förhoppningsvis långt slutspel. Warberg inleder hemma mot Linköping på torsdag. Sedan blir det riktigt tätt mellan matcherna.

Torsdag hemma, lördag borta, måndag hemma. Självklart kommer vi att webbsända våra hemmamatcher. De två matcherna som vi gjort än så länge har varit uppvärmning inför slutspelet och eftersom inga andra lag spelar hoppas vi att det kan bli riktigt bra med folk även på webben. Håll utkik efter mer info kring det. 18.45 kommer i alla fall sändningen att börja.

Alla tippare som man sett eller hört än så länge tror att vi skall vinna i tre raka. Hoppas inte våra spelare läser allt och tror att det är klart. Linköping har gjort en riktigt bra säsong och visade inte minst hemma mot oss att de kan ställa till med besvär. Det spelar liksom inte någon roll att alla tycker att vi ”borde” vinna. Det skall göras också. Självklart är jag full av tillförsikt och tror att vi skall greja detta. Men, det skall göras också. Och 3-0 som alla tror är verkligen ingen lätt match. Jag är nöjd med 3-2 också. Bara vi vinner.

Senaste matchen hade vi några spelare borta. Både Linus Henriksson och Magnus Svensson sjuka, hoppas att de hinner bli friska och krya tills torsdag även om Linus inte lät något vidare när jag pratade med han på matchen i lördags. Jimmy Lindblom och Magnus Danielsson vill vi såklart också ha spelklara så fort det går. Väldigt glädjande dock att Joakim Andersson kommit tillbaka och fått två matcher. Jocke har förresten gjort 47 slutspelsmatcher, inte illa men har fem spelare i laget som gjort fler. Skall presentera det på hemsidan i veckan tänkte jag.

Extra spännande med slutspel blir det säkert för våra nya killar utifrån som kom i somras och nu skall göra sitt första slutspel. Det är trots allt något speciellt med slutspel. Nationalsång före match och allt.

Som vanligt i slutspelstider blir det alltid lite extra att göra. Det gör man dock så gärna. Slutspelet är här och våren på gång. Härligt.

/jk