Studio SSL och övergångar

Mina blogginlägg kommer som ni märker komma främst i samband med nya spelomgångar som det ser ut just nu. Nu är det ju dock ganska tätt mellan matcherna så det innebär att inläggen kommer att bli fler.

Det är sent fredag kväll och jag har varit uppe i Sparbanken Wictory Center och tittat på Shine Power Cup. Smålagsturnering för kompisgäng med utklädning och tre planer i mörker med UV-ljus och självlysande bollar. 45 lag kom till spel så det var ett par hundra ungar och föräldrar till de flesta på plats också. Fantastiskt kul och dottern som var med och spelade har precis som alla andra pratat om detta ganska länge och fixat och donat för detta.

En annan sak som vi har presenterat denna veckan är att jag, Kimmo Eskelinen och Mathias ”Bult” Larsson skall dra igång ett webbprogram som heter StudioSSL där vi i livesänd webb-TV kommer att diskutera innebandy högt och lågt. Mest fokus blir det på SSL, hela SSL och inte Warberg specifikt. Vi har en rad ämnen som vi kommer att ta upp och när vi hade lite avstämningsmöte om innehållet så var listan lång på vad vi kunde prata om. Vi kommer att sprida ut de olika ämnena under de kommande veckorna. Tisdagar klockan 21.30 är tiden vi sagt att vi kommer att köra. Här är adressen att knappa in på tisdag om ni vill titta. https://studiossl.solidtango.com/

Vi är i sluttampen på seriespelet och det är jämnare än någonsin kring alla positioner. Samtidigt läser vi om förlängningar av kontrakt på flera ställen. Vi i Warberg kunde presentera att vi gjort klart med Rikard Eriksson för ytterligare tre år. oerhört glädjande för vår del såklart.

Annars kom nog veckans största bomb på fredagskvällen när Storvreta gick ut med att man gjort klart med Alexander Rudd som till nästa säsong lämnar Falun för flytt till Uppsala. Lite märkligt kan säkert många tycka eftersom vi är mitt i den mest intensiva perioden på säsongen. Det kommer säkert bli lite snack om detta i det första StudioSSL på tisdag misstänker jag.

Förra omgångens tips gick inte riktigt lika bra som min första veckan. Det är ju inte lätt när de stabila hemmalagen plötsligt inte vinner. Mullsjös hemmaförlust kan dessutom bli riktigt jobig för dem när serien skall summera i början av mars.

Denna veckan känner jag mig oerhört osäker och tar det lite lugnare med spelen.
Vinst förra omgången: 80 kr

Totalt kassa: 1150 kr

Caperiotäby – Helsingborg
Bortaseger: 1,77
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 89 kr

Dalen – Jönköpning
Över 11,5 mål: 1,80
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 90 kr

Total kassa efter spel: 1050 kr