Ny omgång och nya spel

Det var inte så mycket att glädja sig åt i förra omgången för min del. Mitt Warberg förorade mot ett för dagen bättre Falun och även om man ibland måste inse att det ibland trillar in en och annan förlus är det alltid lika tråkigt.

Tack och lov är det snart dags för match och chans till ny seger. Granlo kommer på besök så det blir en tuff drabbning.

Detta kommer att vara en av extremt få matcher som man missar själv. Hela företaget skall iväg på internkonferens. Bussen går från kontoret vid 12-tiden på torsdag och vi är inte hemma förrän på söndagskvällen. Tur då att det finns webbsändningar som man kan följa matcherna på.

Har ju som sagt var tippat alla återstående matcher och en del av matcherna har jag markerat lite extra som viktiga för utgången av seriespelet. En sådan match är seriefinalen på torsdagskvällen mellan Storvreta och AIK. I mina papper kommer Storvreta att vinna serien men de förutsätter såklart att de vinner hemma mot AIK.

En annan sådan där viktig match är Helsingborgs match mot Dalen. Ett Dalen som trillat ner under strecket och måste vara allt annat än nöjda. Förra veckan låååång resa och bortamatch mot Växjö. Veckan efter låååg resa och bortamatch mot Helsingborg. Tufft. Dalen har fått in lite ny energi i tjeckiske Tokos men frågan är väl om han är tillräckligt bra för att göra någon skillnad. Dalen har ett par tuffa resor till de skall göra då man har kvar att möte bland annat Pixbo och Mullsjö borta också.

I min tabell åker förutom Jönköping något av lagen Sirius, Dalen och Caperio ut. Kanske ingen vågad chansning i och för sig. Men, i den nedre regionen kommer varje poäng man tar vara livsviktig.

 

Resultat förra omgången: +370 kr

Totalt kassa : 1 220 kr
Helsingborg – Dalen
Hemmaseger: 1,60
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 80 kr

Mullsjö – Sirius
Hemmaseger: 1,50
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 75 kr

Kör även dessa matcher i en dubbel.
Odds på hemmasegrar för Helsingborg och Mullsjö: 2,40
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 120 kr

Total kassa efter spel: 1070 kr.