Det kan man Kalla bragd

Har precis som de flesta andra sett damernas stefettlopp femtioelva gånger. Och tror nästan man blir lika glad varje gång. Helt sjukt fantastiskt. Att ligga under eller som i detta fallet ligga 25 sekunder efter, kämpa sig ikapp och vinna på slutet är ju så välregisserat att det inte kan bli bättre.

– – –

Vi hade i premiär på StudioSSL i tisdags. Vi visste väl inte riktigt vad vi skulle förvänta oss eller hur mycket folk som skulle följa oss LIVE på tisdagskvällen eller som skulle titta på det i efterhand. Än så länge har en bra bit över 4000 personer sett det. På tisdag är det dags för ett nytt. Titta gärna LIVE. https://studiossl.solidtango.com

– – –

Precis som vi sa i programmet är det oerhört tufft och jämnt i serien. Alla verkar slå alla och inte en enkel match finns det. Roligt och charmigt på ett sätt även om det hade varit lite skönt att kunna räkna in några enkla poäng.

– – –

Det är sportlov kommande vecka. Denna gången är man på hemmaplan och jobbar som vanligt. Lite ovanligt för min del men mycket att göra så ibland får det bli på det viset. Har ju roliga hemmamatcher att se fram emot.

– – –

Min tippning ligger fortfarande plus vilket man väl få anse vara bra. Även denna veckan är jag lite mer försiktig än vad jag hade tänkt vara. Ser dock inga självklara bra spel.

 
Vinst förra omgången: 89 kr

Totalt kassa: 1139 kr

Linköping – Sirius
Hemmaseger: 1,45
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 73 kr

Jönköpning – Falun
Över 11,5 mål: 1,55
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 90 kr

Total kassa efter spel: 78 kr