Dags igen.

Ja, ingen kan ju säga att man gör detta speciellt regelbundet. Skriver alltså. Men, i slutet av förra säsongen försökte jag mig på att skriva och tippa och oddsa en del. Det tänkte jag försöka även denna gång. Det kommer bli huvudspåret för innehållet som det känns just nu i alla fall.

Det är fredag och dagen efter vårt damlag förlorade och herrlag vann. För herrarna börjar det se riktigt spännande ut och för damerna blir det att knyta näven och kriga till sig några vinster för att haka på lagen i toppen för att klara av att ta en av de två platserna som innebär att man får chansen att spela play-off om SSL-platser.

Har tagit mig friheten att tippa alla matcher som är kvar i SSL för att se hur serien kan komma att sluta och det är onekligen lite kul att se hur det kan skilja i spelprogram för de olika lagen. Och självklart har jag hellre fem hemmamatcher kvar som vi på de sista åtta matcherna än som Dalen och Caperiotäby och har fem bortamatcher. Eller på pappret lite enklare motstånd än vad Caperiotäby har som på de sista 8 matcherna bland annat skall spela mot Mullsjö (b), Storvreta (b), AIK (b), Falun (h), Växjö (b) och Pixbo (h). Sedan kan jag ju tippa hur mycket jag vill. Vet ju alla att resultaten denna säsongen inte har varit de förväntade precis och så lär de med största sannolikhet fortsätta. Helt klart är i alla fall att det kommer att bli en strid in i det sista om både platserna i toppen, förmodligen kring slutspelsstrecket och framförallt i botten.

Kan även passa på att slå ett slag för våra herrars oerhört viktiga och intressanta match hemma mot Falun på söndag klockan 16.00 i Sparbankshallen. Våra sponsorer bjuder på fri entré. Skaffa biljett innan här.

Precis som vanligt vägrar jag tippa eller spela på Warberg. Är skrockfull som bara den efter att en given Warbergsseger uteblev för ett par år sedan. Och om det nu skulle vara så att Warberg förlorar någon match vill inte jag bära skulden till den.

Lägger in 1000 kr i potten. Målet är att familjens Mallorcaresa till sommaren skall säkras. Ni som följde mig förra året vet att jag inte ens kunde köpa glas till mina barn i Varberg den gången.

Kommer att inleda lite försiktigt med två ”säkra” hemmasegrar 😉
Kassa innan spel: 1 000 kr

Växjö – Dalen
Hemmaseger: 2,35
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 117,5 kr

Mullsjö – Caperiotäby
Hemmaseger: 1,50
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 75 kr

Kör även dessa matcher i en dubbel.
Odds på hemmasegrar för Växjö och Mullsjö: 3,52
Insats: 50 kr
Möjlig vinst: 176,25 kr

Total kassa efter spel: 850 kr.

@klavberg