Det svänger

Om vi börjar med att hålla oss till innebandyn kan vi konstatera att det svänger fort. IBF’s herrar inledde helgen med match mot serieledarna Lerum och fick se sig besegrade. Tyvärr gick en massa andra resultat fel denna helgen och de får börja om i division 2 nästa säsong.

– – –

I lördags var det måstematch för våra damer borta mot Kalmarsund. Ett Kalmarsund som låg precis före våra damer inför matchen. Våra damer tog en viktig seger och gick förbi upp på en andraplats. Några tuffa matcher kvar innan serien är slut.

– – –

På söndagen var det så dags för våra herrar. Pang, pang, pang och så var det 1-6. En hemsk start som vi trots allt kunde komma tillbaka ifrån. Vändning och ledning med 8-7 ett tag på slutet innan det trots allt slutade ganska tungt med en 8-9 förlust efter sudden.

– – –

Ikbäll är det dags för TV-match när Växjö tar emot AIK. En viktig match för bägge lagen i kampen om slutplacering i tabllen även om det är på lite olika ställen. Tror faktiskt att Växjö kan skrälla här och slänger in en hundring på hemmaseger.

 

Vinst förra omgången: 73 kr

Totalt kassa: 1112 kr

Växjö – AIK
Hemmaseger: 3,10
Insats: 100 kr
Möjlig vinst: 310 kr
Total kassa efter spel: 1012 kr