Dags igen

Snart har det gått en vecka till och imorgon söndag är det dags för match hemma igen. Växjö kommer på besök. Ett Växjö som kommer hit med en ypperlig form och en imponerande insats hemma mot AIK i måndags där man vann. Riktigt tufft kommer det att bli. Vi som håller på Warberg hoppas att våra killar kan plocka fram spelet från de sista två perioderna senast och bärga tre poäng.

– – –

Imorgon är tanken att jag se till att storbildskärmen är igång uppe i Sparbanken Wictory Center. Finns säkert en massa saker att titta på under både förmiddagen och eftermiddagen före herrarnas match.

– – –

Det är dasg för lite mer tippning. Måste trots allt berömma mig själv lite i alla fall. Mina 1000 kr jag började med har växt till 1322 kr efter att jag gick på min magkänsla och satasade en hundalapp på Växjöseger i måndags. Det gör att jag höjer insatsen lite och då vet vi väl hur det brukar gå…

Tror på två bortasegrar idag. Uppe i Umeå är det nog lite jobbigt samtidigt som Linköpning bara har positiva känslor. Förmodar och hoppas i och för sig att Dalenspelarna som var magsjuka senast är tillbaka i spel men bara vetskapen att man riskerar att åka ur kan få det att låsa sig ännu mer. Å andra sidan kan en seger i dag mer eller mindre säkra kontraktet.

I Mullsjö har man pratat om slutspel hela säsongen. Idag är en sådan match som man måste vinna då. En förlust kan bli riktigt jobbig. Helsngborg visar fortsatt god form och har ett par gubbar som gör mycket poäng.

 

Vinst förra omgången: 310 kr

Totalt kassa: 1322 kr

Dalen – Linköping
Bortaseger: 2,15
Insats: 100 kr
Möjlig vinst: 215 kr

Mullsjö – Helsingborg
Bortaseger: 2,60
Insats: 100 kr
Möjlig vinst: 260 kr

Kör även dessa matcher i en dubbel.
Odds på bortasegrar för Linköping och Helsingborg: 5,59
Insats: 100 kr
Möjlig vinst: 559 kr
Total kassa efter spel: 1022 kr