Slutspelsdags

För en del är nästan hela säsongen en lång väntan till att det skall bli slutspel. Riktigt så är det inte för min del även om såklart det är riktigt kul med slutspel och man ser fram emot det mycket.

 

Det blir lite märkligt om man bara skall se fram emot slutspelet från att man börjar säsongen eftersom det kan vara så kort och för en del inget alls.

 

Spelprogrammet i slutspelet är intensivt värre. Vill det sig illa för ett av lagen så är allt över på fem dagar. Hoppas dock att vårt slutspel skall sträcka sig några veckor i tiden.

 

I veckan presenterade innebandy.se de största föreningarna i Sverige. Warberg har avancerat upp på en andraplats med 772 spelare. Riktigt imponerande och vi som är uppe i Sparbanken Wictory Center var och varannan dag vet att verksamheten är stor.

 

Kan redan nu passa på att göra lite reklam för en av våra största årskullar, nämligen pojkar födda 06. Där har vi tre träningsgrupper med mycket energi. Nästa helg, lördagen den 23 mars kommer de samt några inbjudna lag spela en mängd matcher. Sparbanken Wictroy Center klockan 09.00 -12.30.

 

Min tippning har gick allt annat än bra. Nu går jag all in på Henrik Stenberg i Head to Head i kvällens match.  Tror att han är grymt spelsugen efter tre matchers avstängning och kommer hänga ett par mål.

 

Förra omgångens insats: – 400 kr
Resultat förra omgången:  +162 kr
Kassa totalt: 173 kr

 

Storvreta – Granlo, head to head. Henrik Stenberg, odds: 1,67
Insats: 173 kr