Underläge

Slutspelet är igång och vi har spelat två matcher. Två matcher som självklart inte alls gått som man hoppades på. Att det skulle bli en tuff matchserie visste nog de flesta. Tur att det är bäst av fem matcher och vi fortfarande har chansen. Vinst hemma imorgon och det är liv i matchserien igen.

Pixbo har gjort det bra men imorgon tror jag det är vår tur att vinna. Finns inget annat i min värld.

Om en del tyckte den första matchen var lite försiktigt och snäll bitvis var den andra desto grinigare. Riktig slutspelsinnebandy men tuffa närkamper och mängder av tjuvnyp. Är såklart oerhört färgad i allt man ser så det är nog lika bra att inte skriva vad man tycker om allt.

Golvet i Liserbergshallen igår var rena skämtet. Två lag som halkade omkring och riskerade liggande spel i flera situationer. Såklart lika för bägge lagen men bättre än så borde det kunna vara. Och, observera. Verkligen ingen ursäkt.

– – – – –

Granlo vann hemma mot Storvreta och 1-1 i matcher. Dessutom bara 20 sekunder från vinst i första. Är det nu som Storvreta skall trycka på knappen och visa var skåpet skall stå.

– – – – –

Även Caperiotäby kvitterade i sin matchserie mot Falun. Att bara släppa in två mål mot det som för några veckor sedan beskrevs som den bästa offensiva kedjan i innebandyns historia är oerhört starkt gjort.  Dessutom föll man knappt i den första på straffar.

– – – – –

Ikväll är det dags att kolla innebandy på TV’n. Dalen tar emot Linköping i en oerhört viktig match. Tittar ni nedan hur jag satsat tror jag på bortaseger här.

– – – – –

Rätt skönt att kolla på en match utan att man riskerar sin hälsa.  Att sitta och kolla matcher när Warberg spelar är ibland ganska jobbigt. Jag kan lova att det inte är något fel på min inlevelse i alla fall.

Förra omgångens insats: – 173 kr
Resultat förra omgången:  +289 kr
Kassa totalt: 289 kr

 

Dalen – Linköpnig, bortaseger. Odds: 2,8
Insats: 100 kr

Dalen – Linköping, Head to head Martin Karlsson. Odds: 2,10
Insats: 100 kr