Augustsson till Varberg

Till helgen är det dags för Warberg första riktigt egna Webbsändning. Skall bli rikitgt kul. Hoppas såklart att det blir bra med folk i Sparbankshallen men också bakom datorerna. Tanken är dessutom att man skall kunna kolla matchen i efterhand på nätet, även det mot en mindre avgift. Det är dock inte riktigt säkert att det kommer att hinna blir riktigt klart till den första matchen.

Solidtango som är det företag som skall se till att streamingen fungerar har bråda dagar nu. Svenska Rallyt drar ju igång och de kommer att sända live på både Expressen och Viasat från någon av bilarna som kör om jag fattat det hela rätt. Rätt maxat i alla fall.

Magnus Augustsson kommer att agera expertkommentator, något han har stor vana vid och förhoppningen är kanske dessutom att han pratar ännu lite friare i detta formatet. Han har en gedigen kunskap och blick för det som vi hoppas skall komma fram bra.

Söndag 16.00 börjar matchen och sändningen nåra minuter före. Missa inte det om ni inte har möjlighet att vara på plats.

/jk