Skada

Tiden går ruggigt fort. Sist jag skrev hade vi precis blivit klara för semifinal. Nu har vi både förlorat och vunnit en semifinal.

För ett år sedan eller två skrev jag om hur svårt det var att få tag på resultat efter matcher när innebandyn var riktigt ung. Man fick ringa runt till spelare i andra lag och satt själv med penna och papper och gjorde tabeller på kvällarna. Ibland fick man helt enkelt vänta tills måndag när tidningen kom ut.

När vi igår spelade den andra semifinalen slog man väl något slags rekord.

TV4 Sport sände från Lisebergshallen där Pixbos damer och herrar spelade semifinal mot IKSU och Storvreta.

Själv stod man framför datorn. Eller datorerna kanske man skulle kunna säga. När Warbergs match började tittade man på Pixbo – Storvreta utan ljud. Vi hade skickat med en kamerakille som sände på webben från Falun (nytt tittarrekord) som man följde på skärmen med utmärkt kvalitet. På den andra datorn var man inloggad på Everysport där det kommenterades som vanligt samtidigt som Sveriges Radio sände hela matchen på webbradion. Eftersom radion för mig låg någon sekund efter den rörliga den rörliga bilden hade i tyst läge förutom när det blev mål då nan blixtsnabbt satte på ljudet och fick höra målen ”live” en gång till. 😉

Eftersom min fru var i Stockholm på jobb var det lite annat att sköta. När ungarna Kim vid tio-tiden och var trötta fick de helt enkelt vänta till den andra periodpausen då man snabbt och effektivt fick de i säng.

/jk