Nya tag

När jag förra året bestämde mig för att starta en blogg hade jag ganska stora förhoppningar om hur mycket och ofta jag skulle skriva. Eftersom jag följer en del andras bloggar och tycker att de uppdaterar ganska ofta kände jag att det borde funka för min del också. Oj så fel jag hade. En del av det kanske berodde på att vår säsong och våra resultat inte var som det brukar och det kanske drog ner min inspiration till att skriva, vad vet jag. Skall dock göra ett nytt försök och försöka mig på en bättre uppdatering.

Sitter när jag skriver detta på ett flygplan hem efter en veckas surfläger i Biarritz. Biarritz ligger nere på den franska atlantkusten strax norr om gränsen mot Spanien. Jag och vän var nere med Surfakademin för att lära oss vågsurfa. En av målsättningarna var att lära oss fånga en våg och komma upp och stå på brädan. Det gjordes vid ett flertal tillfällen så vi var grymt nöjda efteråt. Nu värker dock varje muskel i kroppen och man har ont överallt, men det var det värt.

Har överhuvudtaget haft ovanligt många resor denna sommaren. Lyxigt förstås och väldigt kul för en som gillar att resa. Började i mitten av juni med en resa till Rom med fru. En kort variant, bara två nätter men wow vilken stad. Dit måste jag tillbaka någon gång. Fortsatte strax efter med grabbresa till fotbolls-EM och Kiev där jag såg Sverige vinna över Frankrike. Klart att det var en liten chansning att boka den sista gruppspelsmatchen men även om inte Sveriges match gällde något för vår del denna gången var det riktigt kul.

I slutet av juli bar det av till en av mina favoriter, Mallorca. Palma är en fantastik stad och vi började att bo strax söder om staden i Can Pastilla. Sol och bad på dagarna och ibland någon busstur in till stan så man kan känna på bägge delarna. Denna gången hade vi två olika boenden. Riktigt bra faktiskt, blir lite som två resor i en när man efter ett antal dagar packar ihop och börjar om någon annanstans. Ett upplägg som passar vår familj i alla fall.

Nu blir det dock fullt fokus på arbete, innebandy och att få vardagspusslet att gå ihop. Till veckan börjar träningarna för bägge lagen jag tränar. P06 och F02. Bägge lagen två gånger i veckan. Lägg därtill simning, fotboll, piano och kör så finns det att göra. Dock underlättar det såklart att dottern snart fyller 10 och kan cykla själv till en del av sakerna,

Förresten, snart bär det av med en ny resa. Självklart kommer jag att vara på plats i Bern den 15 september när serien drar igång med Warberg mot Storvreta

/jk