Lördag kväll

Lördagar är den dan i veckan som jag faktiskt har det lugnast. Det innebär visserligen att man precis som på söndagen får ställa klockan på strax efter 07.00 eftersom ungarnas första aktivitet börjar 09.00 och då skall de självklart både vara på plats och ombytt. Men, simning är viktigt och de är duktiga bägge två.

Hann med en sväng på stan efter det. Alla Estelles klasskompisar verkar ha något som heter Zhu Zhu Pet. En leksakshamster som för oväsen och kan röra sig framåt. Ja, ni hör ju. Men, man vill ju vara en snäll pappa så nu har vi med andra ord ännu mer saker hemma.

Man kan undra vad ALLA andra har och man skall köpa nästa vecka…

 —

Har en del resor inplanerade som jag kommer att återkomma till framöver. Sälen, Granada/Sierra Nevada, Barcelona och Florida är inbokat före juli. Jag vet,  ganska lyxigt.

 —

SSLs 19:e omgång drog i gång i fredags när Balrog och Helsingborg delade på poängen i Botkyrka.  213 åskådare. Orkar inte ens kommentera det. Det klart att det inte är helt lätt att konkurera med semifinal med Sverige i handboll och Lets Dance och allt vad det kan vara men ändå.

Mullsjö vann hemma mot Umeå. Umeå kanske hade en liten liten chans att nå en slutspelsplats innan men den chansen lär väl vara borta nu.  Umeå avslutar dessutom ganska tufft, eller vad sägs om följande, Helsingborg, AIK, Storvreta, Pixbo, Warberg och Caperiotäby innan det är färdigspelat i mars.

Imorgon spelas fyra matcher där såklart Warbergs bortamatch mot Dalen är den hetaste. Tror som vanligt alltid på seger även om vi haft svårt för Dalen borta på senare år. Hoppas att Hasse sköter uppdateringen på Everysport så att man kan följa matchen så gott det går.

En av de riktigt intressanta matcherna på söndagseftermiddagen är Linköping mot Pixbo.  Förlorar Pixbo den är nog slutspelschansen borta.

 /jk