Dagen efter den första långa dagen

Lite sovmorgon blev det allt efter att vi varit uppe i en bit över 20 timmar dagen innan. Fast inte så värst vidare länge. Sådant har man ju inte tid med på en liten semesterresa.

Vi hade ingenting på programmet denna dag så vi hade bestämt oss för att hyra cyklar. Vi gick ut från hotellet och ner mot hamnen och svängde höger och tog första bästa uthyrningsställe. Att hyra cyklar här är ganska populärt så man behöver inte leta så länge. Vi började med att cykla västerut längs hamnen men kom bort till Porto Pi (för er som vet vad det är) innan vi vände. Estelle ville dessutom byta cykel vilket gick alldeles utmärkt. Sedan bar det av bort mot vårt favoritområde vid Portixol och El Molinar. Vi fortsatte sedan förbi Ciutat Jardin, förbi flygplatsen och Puro Beach. Genom Can Pastilla tills vi var vid Playa de Palma. Totalt från cykeluthyrningen ungefär 12 kilometer. Sedan var det dags för lunch som vi åt på ett  indiskt ställe.

Sedan var det dags för en av utflykternas mål, Palma Aquarium. Vi har varit där vi något tillfälle tidigare men vi tycker det är bra och inte minst Vincent gillade det mycket. Allt från små clownfiskar till stora hajar. Spännande.

2016-03-28-15.33

Sedan var det lika lång cykeltur tillbaka. Vi fick cyklat närmare 30 kilometer denna dagen. Kan förstå om Vincent var lite mör på slutet. Det blåste dessutom lite mer den här dagen också, dessutom lite svalare. Vi cyklade runt i t-shirt och kortbyxor men vi mötte en del som hade tagit på sig som om det vore vinter i norra Sverige. Vi lämnade tillbaka våra cyklar och gick sedan tillbaka till hotellet. Sedan var det snabbt ombyte för att knalla ut på byn och kolla var vi skulle äta middag. Vi fastnade för ett Italienskt ställe som var helt ok men som vi kanske inte kommer att slita ut våra skosulor på någon mer gång. Precis som vnligt fick man beställt en av mina favoriter. Pimientos de Padron.

2016-03-28-21.02

Av någon anledning hann klockan bli midnatt innan John Blund kom och hälsade på denna dag också.