Dag tre

2016-03-29-15.02

Tredje dagen var lite spännande. Vi skulle på två lägenhetsvisningar och en av anledningarna till hela den här resan. Vi har ju gått och funderat på det här med lägenhet nere i Palma till och från under flera år. Nu hade vi tagit det lite längre och bokat upp några visningar.

Sagt och gjort. En promenad på en kvart från hotellet och vi var i god tid. Det var även mäklaren som dök upp. Vi kollade på en bra och fin lägenhet som framför allt hade en terass vi var förtjusta i. Lägenheten motsvarade definitivt våra förväntningar men läget som vi var lite tveksamma till innan fick vi klart för oss inte var något som vi ville ha.

Efter det gick vi in mot centrum och hade det skönt i det fina vädret. Även denna dagen slutade det med att vi hade gått mängder. Totalt över 27 000 steg på klockor, armband och telefoner. Vi tog en lunch inte så långt ifrån vårt hotell och nästa visning. Den var egentligen lite mindre än det vi hade kollat på från början men hade ett grymt läge och var nyrenoverad och fin. En svensk mäklare (som det förövrigt finns gott om där nere) underlättar ju såklart också. Vi blev helt enkelt ganska förtjusta i den.

2016-03-29-17.19.14

Efter det tog vi det lugnt i stan. Gick i en del affärer. Satte oss ner och tog en öl/kaffe/dricka och mådde allmänt gött. Till slut hade vi några shoppingpåsar att bära på. Sådant som kan hända när man går en sväng på stan. Vädret var även denna dag riktigt skönt och det var mycket mer folk än vad vi kanske trodde så här tidigt på säsongen.

Vi avslutade med ett restaurangbesök ganska nära hotellet. Lite paff blev vi allt med personal som inte kunde engelska och en meny enbart på spanska. Men. Lite charmigt på sitt sätt.

/Jonas