Ännu en härlig dag i värmen

Dagen började precis som vanligt med frukost på hotellet. Dock utan frun där det hade kommit upp lite jobb som var tvungen att tas omhand om direkt på morgonen. Sedan var det lägenhetsvisningar igen. Hade missbedömt ett namn lite vilket innebar att vi fick ta en taxi istället för att gå. Gjorde dock inte så mycket och taxi 10 minuter för 60 kr kan man ju leva med.

Vi mötte upp en svenska man som bland annat hjälper till att förmedla lite fastighetsaffärer som först tog oss upp i en fin och stor lägenhet med en balkong och en terass och efter det var det lite sightseeing med bil innan den andra visningen.

På den andra blev man glad att man inte köpte något på bild bara. Usch och fy. Visserligen en härlig terass men förövrigt var det bara skit faktiskt. En erfarenhet rikare blev vi dock. Det fanns såklart potential i den men en sak kan jag säga och det är att vi inte är ute efter något renoveringsobjekt som ser ut som en soptipp.

2016-03-30-15.45

Efter det tog vi lunch på Hard Rock Cafe som ligger i krokarna där vi bor och efter maten fick Evelyn avvika för lite arbete medans jag och ungarna tog in en beställning till. Såklart skall man ju sitta på en liten mysig restaurang och ta långlunch med rosévin och en massa tapas. Men. Ibland får man göra det enkelt för ungarna också. Efter det blev det fika i charmiga Santa Catalina och vandrande bland smala gränder och butiker. Sedan var det tillbaka för en extra titt på den andra lägenheten vi tittade på dagen.

2016-03-30-16.54

Vi hade bokat middag på ett ställe som vi varit på innan och vi gillar skarpt. Misa heter det och andra som vi skickat dit har inte blivit besvikna heller. Vi fick inte bord förrän vid nio och stannade till och tittade på det ena stället charmigare än det andra på vägen dit. Vi slutar aldrig att förvånas över hur många små, mysiga ställen det finns och varje gång vi går förbi något ställe säger vi att dit skulle vi vilja gå. Herregud. Vi skulle ju behöver flera månader för att hinna med alla ställen vi gått förbi och skulle vilja besöka.

2016-03-30-20.03

Men. Det är en del av Palma som vi är väldigt förtjusta i. De smala gränderna och alla små trevliga restaurangerna. Vi stängde faktiskt restaurangen vi var på och efter en promenad ner till det lite större turisttråket tog vi faktiskt en taxi den sista biten. Vi kan ju alltid skylla på ungarna och att Vincent var trött…

Lite enkel packning innan det var sängen och klockan på ringning 06.00 sista dagen för hemresa.