Vi lämnar en ö för att ta oss till nästa

Idag fick vi sätta klockan på ringning för att vara på den säkra sidan. Men, varför vaknar man 04.30 och är klarvaken när man är på semester. Kunde dock somna om efter en timme. När det väl var dags gick vi och köpte lite bröd för frukosten och sedan när vi hade ätit frukost skulle det sista packas ned innan avfärd.

Vi blev körde fram till färjan och sedan fick vi vänta en en liten stund eftersom båten var lite försenad. En timmes båtfärd senare var vi framme vid vårt nästa mål på resan, nämligen Milos.

2015-07-18-09.42

2015-07-18-11.39.15

Milos är lite större än Sifnos vilket märktes med en gång. Vi gick till vårt hotell som både såg bra ut och var helt ok. Även här får vi ha två rum. Vi har ett killrum med mig och Vincent och ett tjejrum med Evelyn och Estelle.

Hoteller hetter Portiani Hotel och ligger precis nere vid kajkanten kan man säga. Riktigt bra. Vi hade turen att få rummen direkt när vi kom vid strax före 12 vilket alltid är extra skönt så man kan ställa undan allt sitt bagage.

2015-07-18-12.08

Sedan var det lunch som gällde innan vi gick tillbaka till hotellet och packade upp alla våra saker. Efter det gick vi till den stranden som ligger närmast där vi bor. Inte världens finaste men det funkade alldeles utmärkt för oss några timmar på eftermiddagen.

IMG_4324

När vi sedan kom tillbaka gick jag och Evelyn och handlade lite för att ha på rummen innan det var en timme lugnt och sedan dags för dusch.

När vi gick ut på kvällen gick vi först och hämtade ut våra båtbiljetter för de sista två sträckorna och sedan började vi kolla på att hyra bil som vi hade tänkt att ha här. Lättare sagt än gjort då en del faktiskt hade alla sina bilar uthyrda. Till slut gick det dock bra och nu skall vi ha bil de tre kommande dagarna för att kunna åka runt ön och se platser och stränder.

Avslutade med att återigen ta en titt på Trip Advisor för att hitta ett bra ställe att äta på. Det blev ett seafoodställe som låg precis vid vattenkanten.

/Jonas