Snart dags

Hela helgen hade annat fokus än resan. I lördags var det Varbergsloppet för Vincent som sprang 14.00. Direkt efter det var det hem för mig och Evelyn då vänner kom vid 14.30 och några vid 15.00 för att vi sedan skulle ut till Espevik på bröllopsfest som startade 16.00. Tolv timmar senare och en salig blandning på drycken var man hemma igen. En fantastisk trevlig tillsällning där man såklart var en av de som skulle bada i poolen när klockan var runt två på natten. Kändes alldeles utmärkt att ta av kostymen då och hoppa i vattnet.

På söndagen gjordes det därför inte så många knop mer än en cykeltur ner till Brittas i Apelviken för lite lunch. Fantastiskt trevlig där nere måste jag säga. Har ni inte varit dä är det definitivt värt ett besök.

2015-07-12 14.30.43

Idag har det varit måndag och diverse ärenden och lite mer pengar har tagits ut Man har såklart följt utvecklingen i Grekland och jag vet väl inte om man blivit så mycket klokare på det men det kommer nog inte vara någon större fara hoppas jag. Skrivit ut hotellbokningar och har till och med bokat alla båtar och betalat dessa. Allt för att försöka få betalt så mycket som möjligt med kort.

Jag och packa har inte altid varit kompisar. Kommer ju alltid igång så sent och brukar hålla på hela nätterna. Nu skall vi ju hoppa in i bilen vid 05.00 ungefär så då är det ju lite skönt att helst vara klar för midnatt. Går väl sådär.